Netwerk

Security and VPN
Endian UMT (unified Treat Management) is een combinatie van alle moderne beveiligingstechnieken in een enkel applicance, die tegelijk uw mails scant, met een web proxy en statefull inspection uw netwerk beveiligt en site to site en user to site VPN's aankan. Daarenboven is dit een van de weinige betaalbare firewalls die ook nog eens zonder veel moeite met VoIP overweg kan.

WAN- Wide area networks
Heeft u verbindingen tussen verschillende locaties of overweegt u dit, dan zal je snel ontdekken dat de meeste providers graag een voorstel maken voor een van hun producten. Maar misschien is dit wel niet de meest efficiënte of betaalbare oplossing. Vaak kan het nuttig zijn verschillende diensten te overwegen, de applicaties die je hebt op bandbreedte en netwerkgebruik te evalueren enz.
Een onafhankelijke analyse van de noden en mogelijke oplossingen kan dan heel nuttig zijn.
Wij ontwerpen en implementeren netwerken volgens uw noden rekening houdend met de vereisten en met ervaring in moeilijk protocollen zoals VoIP en VPN.
Eventueel kunnen we de oplossingen en diensten van verschillende providers aan elkaar knopen om tot een geheel te komen.
LAN -Local Area Networks
Recente netwerk evoluties, redundantie en beveiliging van netwerken, zeker al er video en audio over moet zijn een specialiteit op zich. Monitoring van performantie en uptime, hoe goed draaien applicaties en hoe houden we ons netwerk in topconditie. Allemaal dingen waar we ons dagelijks mee bezig houden. We leveren u een optimale service, opleiding voor uw personeel of een netwerk audit om de pijnpunten mee aan te pakken naar maat.

Telefonie
We specialiseren ons in het optimaliseren van telefonie. Of dat nu gebeurt door gebruik te maken van een alternatieve provider, het implementeren van carrier select of preselect, door het inzetten van simboxen of gesprekken af te leiden naar een VoIP provider. We kunnen u helpen uw communicatiefactuur naar beneden te krijgen.

Voip
Als specialisten in VoIP kunnen we u een hele range van producten en diensten aanbieden.

Ip centrales en toestellen, voip accounts en nummers, IVR, 0800, .... Zelfs hosted VoIP is geen probleem voor ons.
We verdelen o.a. producten van
  • NEONOVA - VoIP centrales (large scale)
  • ASKOZIA -VoIP centrales ( kleine installaties)
  • SNOM -Ip telefoons van de SIP experts
  • POLYCOM - Ip telefoons en conferentie toestellen met uitzonderlijke geluidskwaliteit
  • ALLIED TELESYS - Power over ethernet, switches en routers
  • WEEPEE - VoIP terminatie en nummers in België